Fejlmeddelelse

  • Notice: Trying to access array offset on value of type int i element_children() (linje 6466 af /customers/5/a/1/fluid-film.dk/httpd.www/includes/common.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type int i element_children() (linje 6466 af /customers/5/a/1/fluid-film.dk/httpd.www/includes/common.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type int i element_children() (linje 6466 af /customers/5/a/1/fluid-film.dk/httpd.www/includes/common.inc).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters i drupal_get_feeds() (linje 394 af /customers/5/a/1/fluid-film.dk/httpd.www/includes/common.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls i menu_set_active_trail() (linje 2394 af /customers/5/a/1/fluid-film.dk/httpd.www/includes/menu.inc).

MULTI FILM

I forsommeren 2013 kom et alternativ til Fluid Film og Perma Film: "Multi Film" er nu hverken voks eller på anden måde tyk belægning, men en relativt tynd, gennemsigtig beskyttelsesfilm med virkelig mange fordele, især i bilindustrien. Vores egne tests er klart positive, ved hårdheds test, på vinterudstyr udviser testen ”Fremragende modstandsdygtighed”.

Nogle egenskaber i korte træk:
- Oxidative hærdning - er lukket, uigennemtrængeligt og gennemsigtig film
- Høj kemisk og mekanisk modstandsdygtighed
- Temperaturbestandig fra -40° C til 120° C
- Efter fuldstændig tørring ikke -klæbrig og overmalbar! - Høj elasticitet, ingen revner eller skår
- Velegnet til aluminium, galvaniseret stål, kobberlegeringer og beton.

Betingelser for ovennævnte fordele er en ren og fedtfri overflade, hvilket er præcis den tilstand emnet er i, efter tørisrensning.

En tysk undervognsbehandler udtaler:
Nyt fra 2014 i vores program: Konservering med Multi-Film fra Hodt i Wentdorf

Vi er af vores kunder blev stillet dette spørgsmål igen og igen: ”Hvad gør man efter tørisafrensning, så den nuværende tilstand bevares, og en ny eller yderligere korrosion kan forebygges? Vi henviste tidligere til partnervirksomheder, der professionelt også udførte restaurering og karosseriarbejde.

Årsagerne:
På den ene side ønskede vi ikke at ”gemme” resultatet af tørisbehandlingen væk og forblive tro imod vores motto: "Vi gør det rent, som alle kan se - efterbehandlingen tilslører vores succes med dette. De der vil gøre dette må selv klare dette". På den anden side, alle har deres personlige favoritter når det kommer til efterbehandling: Simpel undervognsbeskyttelse, diverse voksbehandlinger, primer og maling. Dette kan ofte virke dyrt og får budgettet til at eksplodere. Så derfor har vi taget afstand fra det.

Fra nu af kan vi nemt afhjælpe situationen.
Med produktet fra Hodt: Multi Film kan vi nu tilbyde en hurtig og meget høj kvalitativ korrosionsbeskyttelse. Omkostningerne er forholdsvis lave, da
- Køretøjet allerede er på liften
- Køretøjet er allerede delvist afdækket
- Optimale forhold i de beskyttede områder, fordi de er rene og fri for fedt
- Beskyttende film kan hærde natten over

Denne type af konservering i direkte forbindelse med tørisrensning gennemføres relativt hurtigt og billigt i overensstemmelse hermed.

Hvorfor Hodt Multi-Film?
Indledningsvis kort fortalt: Fordi vi har testet det selv og er overbevist! I øjeblikket foregår en hårhedstest for produktet. Vi har efter tørisrengøring behandlet en masse af vores vinter servicebiler og tilbehør med Multi Film. Denne test simulerer sikkert nogle af de hårdeste betingelser. Det foreløbige resultat, vurderer vi i forhold til andre produkter som meget godt.